• Prodam radijski repetitor Ham Gmrs
  • Prodam radijski repetitor Ham Gmrs
  • Prodam radijski repetitor Ham Gmrs
  • Prodam radijski repetitor Ham Gmrs

Prodam radijski repetitor Ham Gmrs

  • TSHICOM
  • Kitajska
Radijski repetitor TSC-R98D je zanesljiva in učinkovita rešitev za razširitev dosega vaše komunikacije. S svojim odličnim hlajenjem, digitalno-analogno hibridno združljivostjo in priročnimi funkcijami je naš repetitor popoln dodatek k vsaki komunikacijski nastavitvi. Ne glede na to, ali ste radijski navdušenec ali samo potrebujete zanesljivo komunikacijo na oddaljenih lokacijah, bo naš repetitor zagotovo izpolnil vaše potrebe. Zakaj torej čakati? Zagotovite si svoj repetitor še danes in izkusite prednosti zanesljive in učinkovite komunikacije.

Glavni parametri


ModelTSC-R98D
Pas / frekvenca

VHF: 136-174 MHz

UHF: 400-470 MHz / 450-520 MHz
350M: 350-400MHz

Izhodna moč

VHF: 45 W

UHF: 40 W

Razmik med kanali

12,5 / 20 / 25 kHz

Zmogljivost kanala64
Velikost (V*Š*G)

4,4 x 48,3 x 45 cm

Utež11,2 kg
Kontaktirajte nas za več podrobnosti


Glavne značilnosti


01. Kompaktna zasnova 1U.
02. Odlično hlajenje.
03. Digitalno in analogno samodejno zaznavanje.
04. Daljinski nadzor in diagnostika.


Opis izdelka


TCS-R98D Ham Gmrs radijski repetitor - odlična rešitev za razširitev dosega vaše komunikacije. Ne glede na to, ali ste radijski navdušenec, uporabnik radia GMRS ali samo potrebujete zanesljivo komunikacijo na oddaljenih lokacijah, vas naš repetitor pokriva.


Naš repetitor je zgrajen z mislijo na učinkovitost, saj ima razumno zasnovo zračnih kanalov za prodor in hladilne ventilatorje z visoko prostornino, ki nadzorujejo temperaturo, ki zagotavljajo neprekinjeno delovanje tudi pri 100-odstotni polni moči. To pomeni, da lahko komunicirajte z zaupanjem, saj veste, da je naš repetitor zasnovan za najboljše delovanje, ko ga najbolj potrebujete.


Poleg učinkovitega hlajenja se naš repetitor ponaša tudi z digitalno-analogno hibridno združljivostjo, ki podpira analogne, digitalne in mešane načine. S funkcijo prilagodljivega posredovanja zagotavlja inteligentni prenos digitalno-analognih signalov dobro združljivost z drugo opremo DMR. To pomeni, da lahko naš repetitor enostavno integrirate v svojo obstoječo komunikacijsko nastavitev, ne glede na to, katero opremo uporabljate.


Naš repetitor je zasnovan z mislijo na udobje in enostavno uporabo, saj ima kompaktno zasnovo 1U in samodejno zaznavanje tako digitalnih kot analognih signalov. Poleg tega naš repetitor omogoča daljinsko spremljanje in diagnostiko, kar vam daje mir in zagotavlja, da lahko vedno spremljate svojo komunikacijsko opremo, tudi ko niste na kraju samem.

Priloga

Podobni izdelki