• Motorola Slr 5000 Vhf Uhf repetitor

Motorola Slr 5000 Vhf Uhf repetitor

  • Motorola
Če želite biti uspešni v poslu, potrebujete zanesljivo glasovno in podatkovno komunikacijo, ki pokriva celoten spekter vašega poslovanja. Repetitorji serije Motorola SLR5000 uporabnikom zagotavljajo visoko zmogljive in visoko zanesljive komunikacijske storitve s popolnimi funkcijami, ki pokrivajo njihova delovna mesta. Ne glede na to, ali potrebujete preprostost običajnega sistema z eno postajo ali zmogljive zmožnosti trankinga sistema Capacity Plus, Linked Capacity Plus ali Connect Plus, lahko serija SLR 5000 vašemu osebju zagotovi odlične digitalne komunikacije. Deluje lahko tudi kot analogni repetitor (konvencionalni sistem ali sistem MPT 1327) ali mešani analogni/digitalni repetitor, ko nadgradite stari analogni sistem.

Glavni parametri


ModelSLR 5000
Pas / frekvenca

VHF (136-174 MHz); UHF (400-470 MHz)

RF izhodna moč1-50 W
Razmik med kanali12,5 kHz, 25 kHz
Zmogljivost kanala64
Napajanje100-240VAC, 47-63Hz
Velikost (D*Š*V)

1,75 x 19 x 14,6 palcev (44 x 483 x 370 mm)

Utež19 lb (8,6 kg)
Kontaktirajte nas za več podrobnosti


Lastnosti


Serija SLR 5000 predstavlja kvantni preskok v oblikovanju in tehnologiji. Na podlagi bogatih izkušenj na terenu, povratnih informacij strank in tehnoloških inovacij ta izdelek zagotavlja odlično delovanje in učinkovitost komunikacijskega sistema vašega podjetja. S solidno zanesljivostjo in pametnimi funkcijami, kot je vgrajeni polnilnik baterij, serija SLR 5000 predstavlja naslednjo generacijo repetitorjev.


• Visokozmogljivo

Serija SLR 5000 je zasnovana tako, da strankam zagotavlja zanesljivo delovanje 24/7, tudi pri neprekinjeni polni oddajni moči 50 W. Njegovo visokokakovostno zasnovo je preveril Motorolin Accelerated Life Test (ALT) in izpolnjuje stroge standarde kakovosti.

Za zanesljivo pokritost na vašem delovnem mestu ima tudi zasnovo sprejemnika naslednje generacije z visoko občutljivostjo in zavračanjem šuma. V kombinaciji s 50 W oddajne moči in digitalnim odpravljanjem napak vam zagotavlja jasno kakovost zvoka tudi v težkih pogojih.

Serija SLR 5000 podpira vse funkcije MOTOTRBO in je združljiva z vsemi sistemi MOTOTRBO: digitalni konvencionalni sistem z eno bazno postajo, sistem medsebojnega povezovanja lokacij IP (IP Site Connect), inteligentni sistem za deljenje kanalov (Capacity Plus), sistem za deljenje inteligentnih kanalov z več baznimi postajami (Linked Capacity Plus ) in digitalni sistem povezovanja Connect Plus. Vmesniki IP vam omogočajo vgradnjo aplikacij in konzol neposredno v vaš sistem.


• Visoka učinkovitost

RF tehnologija zagotavlja seriji SLR 5000 izjemno energetsko učinkovitost. Ima tudi prostorsko varčno višino 1 U in nizko proizvodnjo toplote, kar vam lahko pomaga močno zmanjšati stroške.

Izdelek ima preproste servisne zahteve z zamenljivimi na terenu ojačevalnikom moči, napajalnikom in modemskimi moduli. Vrata USB na sprednji plošči omogočajo enostavno konfiguracijo z izbirno podporo za daljinsko upravljanje. Ima tudi vgrajene funkcije, kot so 3 A polnilnik baterij, vrata za zunanji alarm in pomožni izhod za napajanje za poenostavitev namestitve na terenu.


• Zasnovan za prihodnost

Motorola Solutions se zavzema za zagotavljanje boljših komunikacijskih rešitev za zaposlene, ko se vaše potrebe razvijajo, zato je serija SLR 5000 zasnovana z mislijo na vaše prihodnje potrebe. V primerjavi z repetitorjem prve generacije ima 10-krat večjo procesorsko moč, 15-krat več pomnilnika in 125-krat večjo shrambo podatkov. Arhitektura celo pripravlja razširitvene module, ki so pripravljeni izpolniti vaše prihodnje potrebe po več funkcionalnosti.


• Serija MOTOTRBO SLR 5000

Z vrhunsko zmogljivostjo, izjemno zanesljivostjo, domiselnim dizajnom in tankim profilom je VHF UHF repetitor serije SLR 5000 v osrčju profesionalnega domofonskega sistema MOTOTRBO.

Priloga

Podobni izdelki