• Repeater Motorola Slr1000
  • Repeater Motorola Slr1000
  • Repeater Motorola Slr1000
  • Repeater Motorola Slr1000
  • Repeater Motorola Slr1000
  • Repeater Motorola Slr1000

Repeater Motorola Slr1000

  • Motorola
Repeater Motorola SLR 1000 je repetitor z oznako IP65, ki ga je mogoče obsežno namestiti na različnih lokacijah in sistemih, podpira glas in podatke ter prihrani prostor in energijo. Zasnovan je tako, da raste skupaj z vašim podjetjem in zagotavlja brezhibno komunikacijo tudi na oddaljenih lokacijah ali v omrežnih sencah.

Glavni parametri


ModelSLR 1000
Pas / frekvenca

UHF (400-527 MHz)

RF izhodna moč1-10W
Razmik med kanali12,5 kHz, 25 kHz
Zmogljivost kanala64
Napajanje12V (11,0-15,5V)
Velikost

11 x 9 x 4 palcev (279,4×228,6×101,6 mm)

Utež10 lb (4,54 kg)
Kontaktirajte nas za več podrobnosti


Opis


Da bo vaša ekipa ves čas povezana, je neprekinjena radijska pokritost nujna. Vendar omrežne sence in oddaljene lokacije pogosto ustvarjajo ovire za nemoteno komunikacijo.


Za razliko od tradicionalnih repetitorjev ima repetitor SLR 1000 oceno IP65 za zaščito pred prahom in vodo, kar mu omogoča široko uporabo v kampusih, parkirnih garažah in drugih zunanjih lokacijah. Odlična in kompaktna oblika omogoča več možnosti namestitve, na primer na steno ali ograjo. Zasnova brez ventilatorja z nizko porabo energije zavzame manj prostora in porabi manj energije ter vam tako kadar koli prihrani denar.


Ko vaše podjetje raste, z njim raste tudi repetitor SLR 1000. Lahko se široko uporablja v običajnih sistemih in tranking sistemih ter v celoti podpira glas in podatke, zato pri nadgradnji na večje sisteme ni potreben nakup večjih repetitorjev. 


Lastnosti


1. Zagotavlja celovito zaščito in se lahko uporablja v različnih okoljih

Ker je SLR 1000 zaščiten pred prahom in vodo z oznako IP65, se lahko uporablja v zaprtih prostorih/na prostem. Za razliko od tradicionalnih repetitorjev ga lahko prilagodljivo uporabljate na različnih mestih, kot so parkirne hiše, tuneli podzemne železnice in drugih možnih mokrih in deževnih lokacijah.


Ne glede na to, kje je nameščen, vam ni treba skrbeti za vzdrževanje in popravila. Zasnova brez ventilatorja pomeni manj hrupa, manj možnosti vdora delcev in manj komponent – ​​za večjo pokritost.


2. Širša uporaba

SLR 1000 to olajša. Kompakten dizajn, lahko ga namestite na steno ali ograjo. Ker SLR 1000 ni treba hladiti s prezračevanjem in klimatizacijo, obstaja več možnosti za namestitev. Hkrati odpadejo težave pri načrtovanju prezračevanja in klimatizacije ter s tem povezani dodatni stroški.


3. Stroškovno učinkovito popolno pokritost

SLR 1000 uporablja zasnovo brez ventilatorja z nizko porabo energije, zato porabi manj energije in prihrani veliko denarja. Poleg tega njegov manjši odtis zmanjšuje spremljajoče zahteve glede lokacije in visoke pristojbine za dovoljenja. Želite dodatno funkcionalnost z nižjimi stroški infrastrukture? Samo dodajte nekaj dodatkov, kot je majhna antena, ki jo je mogoče namestiti, izbirni duplekser ali enopasovno antensko repetitorsko stikalo.


4. Rastem z vami

Tudi pri običajnem sistemu radio-zvočni sprejemnik vam ni treba kupiti več frekvenc, da bi razširili svojo glasovno pokritost. Preprosto namestite SLR 1000 z enopasovnim prehodnim načinom za razširitev pokritosti brez dodatnih stroškov.


5. Timsko delo

Teams komunikacija zaposlenim omogoča takojšnjo komunikacijo brez meja in dviguje raven inteligence celotnega podjetja. Združevanje izdelkov MOTOTRBO z WAVETM Push-to-Talk in drugimi podatkovnimi rešitvami lahko nemoteno poveže stroje, aplikacije in ljudi, kar pomaga premostiti vrzel in hitreje izvesti operacije.

Priloga

Podobni izdelki