• Radio bazna postaja Motorola Slr8000
  • Radio bazna postaja Motorola Slr8000
  • Radio bazna postaja Motorola Slr8000

Radio bazna postaja Motorola Slr8000

  • Motorola
Radijska bazna postaja Motorola Slr8000 je zelo zanesljiv, vsestranski in zmogljiv radijski sistem, ki brezhibno združuje glas in podatke z digitalno tehnologijo. Zagotavlja napredne funkcije in povečano zmogljivost za potrebe komunikacije med poljem in obratom. Lahko se uporablja kot digitalni konvencionalni sistem z eno bazo, medsebojno povezovanje bazne postaje IP ali zmogljiv trunking sistem s Capacity Plus, Capacity Max ali ConnectPlus. Deluje lahko tudi kot analogni repetitor ali mešani analogni/digitalni repetitor za starejše analogne sisteme.

Glavni parametri


ModelSLR 8000
Pas / frekvenca

VHF (136-174 MHz); UHF (400-470 MHz)

RF izhodna moč1-100 W
Razmik med kanali12,5 kHz, 25 kHz
Zmogljivost kanala64
Napajanje100-240VAC, 47-63Hz
Velikost (D*Š*V)

3,5 x 19 x 17,25 palcev (89 x 483 x 438 mm)

Utež31 lb (14,1 kg)
Kontaktirajte nas za več podrobnosti


Opis


Repeater radijske bazne postaje Motorola SLR 8000, optimiziran za vaše delovno mesto, zagotavlja zelo zanesljivo in visoko zmogljivo radijsko storitev. Z izjemno zmogljivostjo, zanesljivostjo in prilagodljivostjo SLR 8000 predstavlja naslednjo generacijo repetitorjev.


Vsestranski in močan MOTOTRBO združuje najboljše dvosmerne radijske funkcije z digitalno tehnologijo. Brezhibno integrira glas in podatke, zagotavlja napredne funkcije za preprosto uporabo in povečano zmogljivost za izpolnjevanje vaših komunikacijskih potreb med poljem in obratom.


Ne glede na to, ali potrebujete preprostost običajnega digitalnega sistema z eno bazo, široko pokritost medsebojnega povezovanja bazne postaje IP ali zmogljive zmožnosti trunkinga Capacity Plus, Capacity Max ali ConnectPlus, SLR 8000 zagotavlja vaši zaposleni izjemno digitalno dvosmerno povezavo. storitev. Uporabite ga lahko tudi kot analogni repetitor (digitalni konvencionalni sistem ali MPT 1327) ali mešani analogni/digitalni repetitor, ko prenehate uporabljati svoj stari analogni sistem.


Lastnosti


1. Repeater MOTOTRBO naslednje generacije.

SLR 8000 je revolucionarni repetitor, ki združuje sodoben dizajn in vrhunsko tehnologijo za zagotavljanje izjemne zmogljivosti in zanesljivosti. Ta repetitor, razvit na podlagi povratnih informacij strank, izkušenj na terenu in inovativnih napredkov, zagotavlja naslednjo raven funkcionalnosti za komunikacijski sistem vašega podjetja. Njegova modularna zasnova in prilagodljive možnosti namestitve nudijo maksimalno učinkovitost in priročnost.


2. Visoka zmogljivost.
Z močnim 100 W izhodom oddajnika in zelo občutljivim vhodom sprejemnika se SLR 8000 ponaša z izjemno zmogljivostjo za zagotavljanje široke pokritosti z močnim radijskim signalom. S svojimi vrhunskimi zmogljivostmi je ta repetitor idealen za uporabo v preobremenjenih okoljih, ki zahtevajo višje specifikacije. Popolnoma podpira vse sistemske arhitekture MOTOTRBO in ima vmesnike IP, kar vam omogoča brezhibno integracijo aplikacij in konzol v vaš sistem.


3. Visoka zanesljivost.
SLR 8000 je zasnovan za zanesljivo delovanje 24/7, tudi pri neprekinjeni polni oddajni moči 100 W. Prestal je obsežno testiranje prek Motorolinega programa Accelerated Life Testing, da bi izpolnil stroge standarde kakovosti. Napredna oblika sprejemnika z visoko občutljivostjo in izolacijo hrupa zagotavlja jasno kakovost zvoka tudi v težkih pogojih. Z notranjim nadzornim vezjem lahko preprosto izmerite vhodno napetost in tok, izhodno moč, temperaturo modula in VSWR prek vmesnika za vzdrževanje sprednje plošče ali aplikacije za oddaljeno upravljanje, kot je RDAC. Poleg tega ima standardno 2-letno garancijo in program podpore Service from the Start za strokovna popravila, proaktivno tehnično podporo in posodobitve programske opreme.


4. Popolna prilagodljivost.
SLR 8000 je zelo prilagodljiv za izpolnjevanje edinstvenih potreb vašega delovanja. Podpira različne notranje predizbirnike in antenske relejske module za namestitev vse v enem, kot tudi vgrajeno kabelsko kartico za funkcijo nadzora tona, štirižilni zvok in zunanje vhode. Njegove prilagodljive možnosti napajanja vključujejo 110-240 V AC, 12-24 V DC in AC z rezervno baterijo, z vgrajenim 5 A polnilnikom baterij. Kompaktna oblika 2U se učinkovito namesti v omaro brez potrebe po prezračevalnem prostoru. Vsebuje tudi izvorno glasovno zmogljivost, vključno z notranjim zvočnikom, nadzorom glasnosti in podporo za zunanje mikrofone, kar izboljša servisiranje izdelka.


5. MOTOTRBO SLR 8000.

Repetitor MOTOTRBO SLR 8000 je vsestranska, zanesljiva in visoko zmogljiva rešitev za profesionalne komunikacijske sisteme. S svojo izjemno funkcionalnostjo, zanesljivostjo in prilagodljivostjo stoji v ospredju komunikacijskih sistemov MOTOTRBO in zagotavlja neprimerljivo vrednost za komunikacijske potrebe vašega podjetja.

Priloga

Podobni izdelki