• Bazna postaja repetitorja Motorola Slr8000
  • Bazna postaja repetitorja Motorola Slr8000

Bazna postaja repetitorja Motorola Slr8000

  • Motorola
Optimizirana za vaše delovno mesto, repetitorska bazna postaja Motorola SLR 8000 zagotavlja zelo zanesljivo in visoko zmogljivo radijsko storitev. Z izjemno zmogljivostjo, zanesljivostjo in prilagodljivostjo SLR 8000 predstavlja naslednjo generacijo repetitorjev. Ne glede na to, ali potrebujete preprostost običajnega digitalnega sistema z eno bazo, široko pokritost medsebojnega povezovanja bazne postaje IP ali zmogljive zmožnosti trunkinga Capacity Plus, Capacity Max ali ConnectPlus, SLR 8000 zagotavlja vaši zaposleni izjemno digitalno dvosmerno povezavo. storitev. Uporabite ga lahko tudi kot analogni repetitor (digitalni konvencionalni sistem ali MPT 1327) ali mešani analogni/digitalni repetitor, ko prenehate uporabljati svoj stari analogni sistem.

Glavni parametri


ModelSLR 8000
Pas / frekvenca

VHF (136-174 MHz); UHF (400-470 MHz)

RF izhodna moč1-100 W
Razmik med kanali12,5 kHz, 25 kHz
Zmogljivost kanala64
Napajanje100-240VAC, 47-63Hz
Velikost (D*Š*V)

3,5 x 19 x 17,25 palcev (89 x 483 x 438 mm)

Utež31 lb (14,1 kg)
Kontaktirajte nas za več podrobnosti


Lastnosti


• Motorola Repeater naslednje generacije

Repetitorska bazna postaja SLR 8000 predstavlja kvantni preskok v oblikovanju in tehnologiji. Na podlagi obsežnih izkušenj na terenu, povratnih informacij strank in tehnoloških inovacij ta izdelek zagotavlja vrhunsko zmogljivost in zanesljivost za interkom sistem vašega podjetja. Od učinkovite modularne zasnove do prilagodljivih možnosti namestitve je SLR 8000 repetitor naslednje generacije.


• Visokozmogljivo

Z izhodno močjo oddajnika 100 W in visoko občutljivim vhodom sprejemnika lahko SLR 8000 pokrije široko območje z radijskim signalom. S svojo odlično zmogljivostjo je primeren tudi za preobremenjena mesta, ki zahtevajo višje specifikacije.

SLR 8000 podpira celoten nabor funkcij MOTOTRBO in je združljiv z vsemi sistemskimi arhitekturami MOTOTRBO: digitalni konvencionalni enojni bazni sistem, sistem medsebojnega povezovanja baznih postaj IP, sistem Capacity Plus za eno/več postaj, sistem trakov Capacity Max in sistem trakov Connect Plus.

Vmesniki IP vam omogočajo vgradnjo aplikacij in konzol neposredno v vaš sistem.


• Visoka zanesljivost

Repeater SLR 8000 podpira zanesljivo delovanje 24/7, tudi pri neprekinjeni polni oddajni moči 100 W. Njegova visokokakovostna zasnova je bila potrjena s programom Motorola Accelerated Life Testing (ALT) in izpolnjuje stroge standarde kakovosti. Odlikuje ga zasnova sprejemnika nove generacije z visoko občutljivostjo in izboljšano izolacijo hrupa, tako da zlahka dobite jasno kakovost glasu tudi v težkih pogojih.

Naprava ima notranje nadzorno vezje, ki vam omogoča merjenje parametrov, kot so vhodna napetost in tok, izhodna moč, temperatura modula in VSWR. Do teh parametrov lahko dostopate prek vmesnika za vzdrževanje sprednje plošče ali aplikacije za oddaljeno upravljanje, kot je RDAC.

Standardna garancija za ta izdelek je 2 leti, plus storitev od začetka: celovit program servisne podpore, ki ščiti vašo naložbo v strojno opremo s prednostnimi strokovnimi popravili, proaktivno tehnično podporo, posodobitvami programske opreme in več.


• Popolna prilagodljivost

Bazno postajo SLR 8000 je mogoče prilagodljivo prilagoditi potrebam vašega delovanja. Podpira vašo izbiro notranjih predizbirnikov in antenskih relejnih modulov za resnično namestitev vse v enem. Imate tudi možnost vgrajene kabelske kartice, če potrebujete funkcijo nadzora tona, štirižilni zvok in dodatne zunanje vhode.

Poleg tega SLR8000 podpira napajanje z izmeničnim tokom 110–240 V, napajanje z enosmernim tokom 12–24 V in napajanje z izmeničnim tokom z baterijskim rezervnim napajanjem: izdelek ima celo vgrajen 5A polnilnik baterij. Naprava 2U se učinkovito namesti v omaro brez prezračevalnega prostora zgoraj ali spodaj. Možnost servisiranja izdelka je dodatno izboljšana z izvorno glasovno zmogljivostjo: notranji zvočnik in nadzor glasnosti, podpora za zunanje mikrofone.


• MOTOTRBO SLR 8000

Z izjemno zmogljivostjo, izjemno zanesljivostjo, prilagodljivim dizajnom in majhno obliko, repetitor SLR 8000 zavzema osrednji položaj v visokokakovostnem profesionalnem domofonskem sistemu MOTOTRBO.


Priloga

Podobni izdelki