• PMMN4046 Motorola daljinski zvočniški mikrofon

PMMN4046 Motorola daljinski zvočniški mikrofon

  • Motorola
Oddaljeni zvočniški mikrofon PMMN4046 Motorola s tehnologijo IMPRES & Windporting zagotavlja vrhunski zvok v zahtevnih pogojih. Stopnja vzdržljivosti IP57 je odporna na potopitev in prah. INC Remote Speaker Mikrofon, zasnovan za ekstremen hrup, ponuja izolacijo dvojnega mikrofona. Odobritve intrinzične varnosti so primerne za nevarna okolja. Priročen nadzor glasnosti poveča uporabnost.

Značilnosti mikrofona

Predstavljamo mikrofon za oddaljeni zvočnik (RSM) Motorola PMMN4046, opremljen z vrhunsko tehnologijo IMPRES, ki zagotavlja neprimerljivo kakovost zvoka z učinkovitim dušenjem hrupa iz okolice, izboljšanjem jasnosti glasu in ojačanjem subtilnih prenosov.

Spopadite se s komunikacijskimi izzivi v neugodnih vremenskih razmerah z vključitvijo tehnologije Windporting. Ta inovativna funkcija odpravlja moteče žvižgajoče in tuleče zvoke, ki jih povzroča veter, hkrati pa preprečuje, da bi voda ovirala mikrofon, kar zagotavlja kristalno čiste prenose.

Izdelan za vzdržljivost, PMMN4046 ima impresivno odobritev IP57, kar pomeni njegovo sposobnost, da vzdrži potopitev za najmanj 30 minut. Prah ne ogroža njegovega delovanja, zaradi česar je odporen v različnih okoljih.

Motorola Solutions gre še korak dlje z daljinskimi mikrofoni za zvočnike Industrial Noise Canceling (INC), ki so posebej zasnovani tako, da izstopajo v okoljih z visokim hrupom. Ta popolnoma potopni INC RSM je optimiziran za brezhibno delovanje z digitalnimi radii MOTOTRBO. Njegova robustna konstrukcija in napredne zmožnosti dušenja hrupa mu omogočajo zmago nad ekstremnimi ravnmi hrupa, vključno z ropotom udarnih kladiv, ropotom opreme in sirenami. Zasnova z dvojnim mikrofonom izolira vaš glas in učinkovito duši hrup v ozadju, da zagotovi, da so vaša sporočila vedno slišana.

Varnost je najpomembnejša in PMMN4046 je opremljen z intrinzičnimi varnostnimi odobritvami za TIA4950, zaradi česar je primeren za uporabo v nevarnih okoljih.

Za poenostavitev funkcionalnosti RSM vključuje nadzor glasnosti v napravi, ki vam omogoča prilagajanje glasnosti sporočila, ne da bi posegli po radiu. Ta funkcija za prihranek časa zagotavlja, da ostanete osredotočeni na opravilo, s čimer izboljšate učinkovitost in zavedanje situacije.

Doživite neprimerljivo komunikacijo z mikrofonom za oddaljeni zvočnik Motorola PMMN4046 – vaš zanesljiv spremljevalec v zahtevnih razmerah.

Model
PMMN4046
Združljivi izdelki

Za serijo digitalnih prenosnih dvosmernih radijskih postaj Motorola DP4000e:

  • DP4400e / DP4401e

  • DP4600e / DP4601e

  • DP4800e / DP4801e

  • XiR P8600i / XiR P8608i

  • XPR7350e / DGP5050e / DGP8050e

  • XiR P8628i / XiR P8660i / XPR7550e / DGP5550e / DGP8550

Ocena IPIP57
Certificirano CEja
Ocena intrinzične varnostiTIA4950
Impres Audio

ja

Odpravljanje industrijskega hrupaja
Nadzor glasnostija
Gumb za nujne primereja
Prenos vetraja
Programabilni gumbi1
Kontaktirajte nas za najnovejšo ceno
Priloga

Podobni izdelki