• Dvosmerni radijski mikrofon PMMN4050 Motorola

Dvosmerni radijski mikrofon PMMN4050 Motorola

  • Motorola
Dvosmerni radijski mikrofon Motorola PMMN4050 s tehnologijo IMPRES zagotavlja vrhunski zvok, dušenje hrupa in izboljšanje jasnosti glasu. Tehnologija Windporting omogoča jasno komunikacijo v težkih vremenskih razmerah, medtem ko je zaradi notranjih varnostnih odobritev primerna za nevarna okolja. Mikrofon z oddaljenim zvočnikom PMMN4050 IMPRES vključuje 3,5 mm avdio priključek za diskretno komunikacijo s slušalko samo za sprejem.

Značilnosti mikrofona

Ta Motorola Walkie Talkie Remote Speaker Microphone (RSM) se ponaša s tehnologijo IMPRES, ki zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka z učinkovitim dušenjem hrupa iz okolice, izboljšanjem jasnosti glasu in ojačanjem prenosov nizke glasnosti.


Brez truda vzdržujte jasno komunikacijo tudi v zahtevnih vremenskih razmerah z vključitvijo tehnologije Windporting. Ta inovativna funkcija odpravlja moteče zvoke vetra in zagotavlja, da v prenosih ni zvokov cviljenja ali zavijanja. Poleg tega tehnologija preprečuje, da bi voda ovirala mikrofon, kar zagotavlja dosledno jasno komunikacijo.


Ta Motorola Remote Speaker Microphone (RSM) vključuje tehnologijo IMPRES in zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka z učinkovitim zmanjševanjem hrupa iz okolice, izboljšanjem jasnosti glasu in ojačanjem prenosov pri nizki glasnosti.

Ohranite kristalno čisto komunikacijo tudi v zahtevnih vremenskih razmerah z vključitvijo tehnologije Windporting v ta RSM. Windporting učinkovito odpravi moteče cviljenje in tuljenje, ki jih povzroča veter, in tako zagotovi, da mikrofon vašega oddaljenega zvočnika ostane nedotaknjen. Hkrati preprečuje, da bi voda ovirala mikrofon, kar vodi do vedno jasnih in zanesljivih prenosov.

Z odobritvami intrinzične varnosti, ki izpolnjujejo standarde TIA4950, je ta RSM zasnovan za uporabo v nevarnih okoljih ter zagotavlja varno in zanesljivo komunikacijsko rešitev.

Poleg tega je ta RSM opremljen s 3,5-milimetrskim avdio priključkom, ki vam omogoča priključitev slušalke samo za sprejem za diskretno komunikacijo, kar vašim komunikacijskim zmogljivostim doda dodatno plast vsestranskosti.

Model
PMMN4050
Združljivi izdelki

Za serijo digitalnih prenosnih dvosmernih radijskih postaj Motorola DP4000e:

  • DP4400e / DP4401e

  • DP4600e / DP4601e

  • DP4800e / DP4801e

  • XiR P8600i / XiR P8608i

  • XPR7350e / DGP5050e / DGP8050e

  • XiR P8628i / XiR P8660i / XPR7550e / DGP5550e / DGP8550

Ocena IPIP54
Certificirano CEja
Ocena intrinzične varnostiTIA4950
Impres Audio

ja

Priključek za slušalke3,5 mm vtičnica
Nadzor glasnostišt
Gumb za nujne primerešt
Prenos vetraja
Odpravljanje industrijskega hrupaja
Kontaktirajte nas za najnovejšo ceno
Priloga

Podobni izdelki