• PMMN4102 Motorola radijski zvočnik mikrofon

PMMN4102 Motorola radijski zvočnik mikrofon

  • Motorola
PMMN4102 radijski zvočniški mikrofon Motorola s tehnologijo IMPRES in Windporting zagotavlja vrhunski zvok v zahtevnih pogojih. Izdelan tako, da je odporen na potopitev in prah, ima nadzor glasnosti, gumb v sili in programabilni gumb za hiter dostop. Zmogljivost aktivnega odpravljanja šumov (ANC) omogoča jasno komunikacijo v težkih okoljih. Z odobritvami intrinzične varnosti je primeren za nevarne nastavitve. Opremljen z dvema avdio priključkoma, podpira diskretne slušalke in slušalke drugih proizvajalcev za vsestransko uporabo.

Značilnosti mikrofona

Ta radijski daljinski zvočniški mikrofon (RSM) Motorola vključuje tehnologijo IMPRES, ki zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka z učinkovitim dušenjem hrupa iz okolice, izboljšano glasovno razumljivostjo in ojačanjem nizkoglasnih prenosov.

Zagotovite jasno komunikacijo v zahtevnih vremenskih razmerah s tehnologijo Windporting, ki je predstavljena v tem mikrofonu za oddaljeni zvočnik. Windporting odpravlja moteče zvoke cviljenja in tuljenja, ki jih povzroča veter po mikrofonu, s čimer preprečuje, da bi voda zamašila napravo, kar zagotavlja dosledno jasne prenose.

Ta RSM, zasnovan za vzdržljivost, ima certifikat IP67, kar mu omogoča, da prenese najmanj 30 minut potopitve in zagotavlja popolno zaščito pred prahom.

RSM, poln kontrolnikov, vključuje prilagoditev glasnosti za spreminjanje prejetih ravni oddajanja, gumb v sili za signalizacijo v sili in prošnjo za pomoč ter programabilni gumb za hiter dostop do vaših najljubših funkcij na dosegu roke.

Predstavljamo RSM z aktivnim odpravljanjem šumov (ANC), ki zagotavlja jasno komunikacijo v zahtevnih okoljih. Ne glede na to, ali ste v hrupni rafineriji nafte ali se soočate s požarom, je ANC RSM zasnovan tako, da prenese težke pogoje, hkrati pa zagotavlja jasno in zanesljivo komunikacijo brez zamud.

Z odobritvami intrinzične varnosti, ki izpolnjujejo standarde TIA4950, je ta RSM primeren za uporabo v nevarnih okoljih.

3,5 mm RSM, opremljen z dvema avdio priključkoma, podpira diskretno slušalko samo za sprejem s prozorno udobno ušesno cevko. Nexus-jack ima odprt vmesnik ATEX/IECEx, ki omogoča varno uporabo slušalk drugih proizvajalcev z združljivimi vmesniki, kot je Draeger FPS-Com-Plus.

Model
PMMN4102
Združljivi izdelki

Za serijo digitalnih prenosnih dvosmernih radijskih postaj Motorola DP4000e:

  • DP4400e / DP4401e

  • DP4600e / DP4601e

  • DP4800e / DP4801e

  • XiR P8600i / XiR P8608i

  • XPR7350e / DGP5050e / DGP8050e

  • XiR P8628i / XiR P8660i / XPR7550e / DGP5550e / DGP8550

Ocena IPIP67
Certificirano CEja
Ocena intrinzične varnostiTIA4950
Impres Audio

ja

Priključek za slušalke3,5 mm vtičnica in priključek Nexus
Nadzor glasnostija
Gumb za nujne primereja
Prenos vetraja
Odpravljanje industrijskega hrupaja
Kontaktirajte nas za najnovejšo ceno
Priloga

Podobni izdelki