• Dvosmerni voki-toki za profesionalno komunikacijo
  • Dvosmerni voki-toki za profesionalno komunikacijo
  • Dvosmerni voki-toki za profesionalno komunikacijo
  • Dvosmerni voki-toki za profesionalno komunikacijo
  • Dvosmerni voki-toki za profesionalno komunikacijo

Dvosmerni voki-toki za profesionalno komunikacijo

  • TSHICOM
  • Kitajska
Naš dvosmerni voki-toki za profesionalno komunikacijo je zanesljiva in varna komunikacijska naprava, ki je popolna za profesionalce, ki potrebujejo varno in visokokakovostno komunikacijo. S svojimi naprednimi funkcijami in robustno zasnovo bo ta walkie talkie zagotovo izpolnil vse vaše komunikacijske potrebe.

Glavni parametri


ModelTSC-350
Band

UHF: 400-480MHz

Izhodna moč5W
FM brenčanje in šum45 db pri 25 kHz
Zmogljivost kanala32
NapajanjeDC 7,4 V ±20 %
Baterija

2600 mAh

Velikost / teža11,7 x 5,2 x 6,1 cm / 180 g
Kontaktirajte nas za več podrobnosti


Glavne značilnosti


01. Digitalni način.
02. Funkcija FM radia.
03. Glasovno aktiviran VOX.
04. Programabilna frekvenca.
05. Repetitor iste frekvence.
06. Digitalno šifriranje.
07. Funkcija kodiranja.
08. Funkcija kompandiranja.
09. Alarm v sili.
10. Zaklepanje zasedenega kanala.


Opis


Naš profesionalni komunikacijski dvosmerni voki-toki, vrhunska naprava za zanesljivo in varno komunikacijo. Ta walkie talkie se ponaša z vrsto naprednih funkcij, zaradi katerih je popoln za profesionalce, ki potrebujejo varno komunikacijo v zahtevnih okoljih.


Naš walkie talkie s svojim digitalnim načinom zagotavlja kristalno čisto kakovost zvoka, kar olajša komunikacijo z drugimi uporabniki v katerem koli okolju. Funkcija radia FM doda dodatno plast zabave in udobja ter vam omogoča poslušanje vaših priljubljenih radijskih postaj na poti.


Glasovno aktivirana funkcija VOX zagotavlja, da lahko komunicirate prostoročno, zaradi česar je popolna za uporabo v situacijah, ko morate imeti proste roke, na primer med vožnjo ali delom z rokami.


Naš walkie talkie ima funkcije programiranja frekvence in funkcije repetitorja iste frekvence, kar vam omogoča popoln nadzor nad vašimi komunikacijskimi kanali. To vam omogoča, da komunicirate s svojo ekipo na isti frekvenci, kar zagotavlja, da vaši pogovori ostanejo zasebni in varni.


Digitalno šifriranje in funkcija Scramble nudita dodatno plast varnosti in zagotavljata, da so vaši pogovori popolnoma zaščiteni pred prisluškovanjem in motnjami. Funkcija Companding zagotavlja, da kakovost vašega zvoka ostane kristalno čista tudi v hrupnem okolju.


V nujnih primerih je mogoče aktivirati funkcijo alarma v sili, ki druge uporabnike obvesti o vaši lokaciji in situaciji. Funkcija zaklepanja zasedenega kanala zagotavlja, da vaši pogovori ostanejo zasebni in neprekinjeni, tudi na območjih z velikim prometom.

Priloga

Podobni izdelki