• Vodotesen voki-toki za polnjenje za odrasle
  • Vodotesen voki-toki za polnjenje za odrasle
  • Vodotesen voki-toki za polnjenje za odrasle
  • Vodotesen voki-toki za polnjenje za odrasle
  • Vodotesen voki-toki za polnjenje za odrasle
  • Vodotesen voki-toki za polnjenje za odrasle

Vodotesen voki-toki za polnjenje za odrasle

  • TSHICOM
  • Kitajska
TSHICOM TSC-538 vodoodporen voki-toki za odrasle je zanesljiva in trpežna komunikacijska naprava, ki je kot nalašč za ljubitelje na prostem, profesionalce in reševalce v sili. S svojimi naprednimi funkcijami in robustno zasnovo bo ta walkie talkie zagotovo izpolnil vse vaše komunikacijske potrebe.

Glavni parametri


ModelTSC-538
Band

VHF: 136-174MHz

UHF: 400-480MHz

Izhodna moč10W
Razmik med kanali

12,5/25 kHz

Zmogljivost kanala128
NapajanjeDC 7,5 V ±10 %
Vodoodporna raven

IP68

Velikost / teža13 x 6 x 4 cm / 300 g
Kontaktirajte nas za več podrobnosti


Glavne značilnosti


01. 2 programabilna gumba.
02. Zaklepanje zasedenega kanala (BCL).
03. Funkcija opomnika za prazno baterijo.
04. Analogni/digitalni Subaudio.
05. Z LED zaslonom.
06. Funkcija alarma v sili.
07. IP68 Visokokakovostna odpornost na prah in vodo.


Opis


Naš zelo vzdržljiv in zanesljiv vodoodporen voki-toki za polnjenje za odrasle, zasnovan za vaše komunikacijske potrebe v katerem koli okolju. Ta napredna dvosmerna radijska naprava je opremljena z vrsto funkcij, zaradi katerih je idealna za dejavnosti na prostem, profesionalno uporabo in nujne primere.


Z dvema programabilnima gumboma vam naš walkie talkie omogoča, da napravo prilagodite svojim potrebam. Gumbe lahko nastavite tako, da aktivirajo določene funkcije, kar olajša dostop do funkcij, ki jih najpogosteje uporabljate.


Funkcija zaklepanja zasedenega kanala (BCL) zagotavlja, da vaši pogovori ostanejo neprekinjeni, tudi na območjih z velikim prometom. Ta funkcija samodejno utiša radio, če zazna drug pogovor na istem kanalu.


Funkcija opomnika o nizki bateriji vas opozori, ko je baterija skoraj prazna, kar zagotavlja, da imate vedno dovolj energije za svoje komunikacijske potrebe.


Naš walkie talkie je opremljen z analognim/digitalnim Subaudio, ki zagotavlja kristalno čisto kakovost zvoka, kar olajša komunikacijo z drugimi uporabniki tudi v hrupnem okolju.


Zaslon LED na našem voki-tokiju vam omogoča enostaven ogled stanja naprave, vključno z življenjsko dobo baterije, močjo signala in nastavitvami kanala.


V nujnih primerih lahko aktivirate funkcijo alarma v sili, da druge uporabnike obvestite o vaši lokaciji ali situaciji.


Stopnja zaščite pred prahom in vodo IP68 visokega razreda našega voki-tokija zagotavlja, da je popolnoma zaščiten pred prahom, umazanijo in vodo. Zaradi tega je popoln za uporabo v težkih zunanjih okoljih ali mokrih pogojih.

Priloga

Podobni izdelki