• VHF dvosmerni radijski repetitor
  • VHF dvosmerni radijski repetitor
  • VHF dvosmerni radijski repetitor

VHF dvosmerni radijski repetitor

  • TSHICOM
  • Kitajska
Dvosmerni radijski repetitor TSC-R80 je orodje, ki ga morate imeti za vsakogar, ki želi razširiti doseg svojih walkie-talkijev. Z zmogljivim ojačevalnikom signala, jasnim zvočnim izhodom in uporabniku prijaznim vmesnikom se lahko zanesete na naš repetitor, da vam bo zagotovil brezhibno komunikacijo v vaši ekipi. Naročite zdaj in izkusite prednosti naše zanesljive in visokokakovostne komunikacijske opreme.

Glavni parametri


ModelTSC-R80
Pas / frekvenca

VHF: 136-174 MHz

UHF: 403-470 MHz

Izhodna moč

1-25W / 25-45W

Razmik med kanali

Širok: 25/30KHz
Ozko: 12,5 kHz / 15 kHz

Zmogljivost kanala16
Velikost (V*Š*G)

42 x 17 x 30 cm

Utež10 kg
Kontaktirajte nas za več podrobnosti


Opis izdelka


Dvosmerni radijski repetitor TSC-R80 - najboljša rešitev za razširitev dometa vaših walkie-talkijev! Kot vodilni proizvajalec in trgovec na debelo s komunikacijsko opremo se zavedamo, da je ohranjanje povezave z vašo ekipo ključnega pomena za vaše poslovanje. S TSC-R80 lahko izboljšate svoje komunikacijske zmogljivosti in zagotovite brezhibno komunikacijo v vaši ekipi, tudi na oddaljenih ali težko dostopnih območjih.


Naš dvosmerni radijski repetitor TSC-R80 je zasnovan tako, da deluje z vašimi obstoječimi voki-tokiji, s čimer razširi njihov obseg pokritosti s ponavljanjem in ojačanjem radijskih signalov. To pomeni, da lahko s svojo ekipo komunicirate na daljavo, tudi na območjih, kjer neposredna radijska komunikacija ni mogoča.


TSC-R80 je izdelan iz visokokakovostnih komponent in naprednih funkcij, kot so zmogljiv ojačevalnik signala, jasen zvočni izhod in uporabniku prijazen vmesnik. Naš repetitor je združljiv z večino modelov voki-tokijev in deluje na frekvencah UHF in VHF, kar vam zagotavlja največjo prilagodljivost in združljivost.


Zavedamo se, da naše stranke cenijo zanesljivost in enostavnost uporabe, zato smo TSC-R80 zasnovali ob upoštevanju teh dejavnikov. Naš repetitor je enostaven za namestitev, zahteva minimalno vzdrževanje in je opremljen z uporabniškim priročnikom in tehnično podporo, ki zagotavlja, da boste kar najbolje izkoristili svoj nakup.


V našem podjetju se zavzemamo, da svojim strankam zagotovimo najkakovostnejšo komunikacijsko opremo po dostopni ceni. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank bistveno, zato nudimo garancijo za vse naše izdelke.

Priloga

Podobni izdelki