O TSHICOM

Profil podjetja

Ustanovljeno leta 2016, smo podjetje, namenjeno industriji voki-tokijev/dvosmernih radijskih postaj. Ponujamo radijsko rešitev na enem mestu, ki vključuje široko paleto izdelkov, kot so digitalni radijski sprejemniki DMR, analogni radijski sprejemniki, repetitorji, omrežni voki-tokiji POC, mobilni radijski sprejemniki in drugo. TSHICOM ponuja celotno paleto izdelkov, ki izpolnjujejo vse vaše potrebe po radijski komunikaciji. In sprejemamo naročila OEM / ODM po meri z vsega sveta.

V našem podjetju cenimo zadovoljstvo naših strank in si prizadevamo zagotoviti najboljšo možno storitev za stranke. Predani smo zagotavljanju profesionalnih in prepričljivih rešitev za vaše radijske komunikacijske potrebe.

Kultura in vrednote našega podjetja so osredotočene na zadovoljstvo strank in zagotavljanje najvišje kakovosti storitev. Zavezani smo h gradnji dolgoročnih partnerstev in nenehnemu izpolnjevanju potreb in zahtev naših strank. Velik pomen dajemo timskemu delu in komunikaciji, saj verjamemo, da sta to ključ do uspeha.

Poudarjamo integriteto, transparentnost in kakovost ter upoštevamo etične poslovne prakse in predpise. Spodbujamo inovativnost in učenje med našimi zaposlenimi ter si kot ekipa prizadevamo za nenehne izboljšave in rast za povečanje zadovoljstva strank.

Smo okoljsko in družbeno odgovorni ter sprejemamo trajnostne prakse v naši proizvodnji in delovanju. Aktivno sodelujemo pri dogodkih v skupnosti in dobrodelnem delu, s čimer pozitivno prispevamo družbi.

Kultura in vrednote našega podjetja utelešajo naše poslanstvo in vizijo zagotavljanja najboljših izdelkov in storitev našim strankam ter postati vodilni v panogi. Verjamemo, da lahko z aktivnim sodelovanjem in trdim delom našim strankam prinesemo večjo vrednost in dosežke.

Naša tovarna

Proizvajalec profesionalnih voki-tokijev

 • Nahaja se v Fujianu in pokriva površino več kot 1000 kvadratnih.

 • Napredna proizvodna tehnologija in oprema za nadzor kakovosti

 • Strogo upoštevajte sistem vodenja kakovosti ISO 9001

 • Imeti certifikate, kot so CE, ROHS, FCC itd.

 • Kompenzira neusklajenost in upogibe

TSHICOM-Walkie-Talkie-Factory.jpg

Partnerski odnos

Motorola channel partner.png

 • Odnos pooblaščenega distributerja z Motorola

  Kot pooblaščeni distributer Motorola nudimo vrhunske komunikacijske rešitve.


 • Sodelovanje z drugimi partnerji

  Tesno smo sodelovati s partnerji po vsem svetu, da bi zadovoljili različne potrebe strank.

TSHICOM-motorola-partner.jpg

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času (v 12 urah)