• Mobilni radio MOTOTRBO™ DM1400 / XIR M3188 zagotavlja brezhibno komunikacijo za delavce pri dostavi tovora, odpremi tovornjakov in javnem prevozu. Ponuja analogne in digitalne možnosti, zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka, obsežno pokritost in podpira kritične komunikacijske funkcije. Enostaven za uporabo omogoča brez težav nadgradnjo na digitalno, ko je to potrebno.
  Send Email Več
 • MOTOTRBO DM1600 / DEM400: Učinkovito povežite in spremljajte svojo mobilno delovno silo s cenovno dostopnimi in prilagodljivimi radii. Brezhiben prehod iz analognega v digitalno s preprosto nadgradnjo. Robusten DM1600 / DEM400 zagotavlja jasno glasovno komunikacijo, enostavno upravljanje in združljivost z originalnimi dodatki Motorola za optimizirano delovanje.
  Send Email Več
 • Izboljšajte komunikacijo in koordinacijo z mobilnimi radii MOTOTRBO CM300d. Te robustne naprave zagotavljajo vrhunski zvok, pokritost in prilagodljivost za preklop z analognega na digitalnega, ko je to potrebno. S funkcijami, ki so preproste za uporabo, in združljivostjo z originalnimi dodatki Motorola lahko vaše ekipe delajo učinkovito in varno. Izkoristite brezhibno integracijo, vzdržljivost in brezskrbnost s celovitim programom garancije in podpore.
  Send Email Več
 • Digitalni mobilni radijski sprejemniki DM3400 / DM3401 se ponašajo z 32-kanalno zmogljivostjo in izjemno živahnim numeričnim LED zaslonom. Omogočajo brezhibno selitev s podporo analognih in digitalnih operacij ter so na voljo v UHF in VHF možnostih. Ti mobilni radijski sprejemniki kot del serije MOTOTRBO™ izboljšujejo zmogljivost, učinkovitost spektra in komunikacijske zmogljivosti z integrirano podatkovno rešitvijo.
  Send Email Več
 • Radio Motorola DM3600 DM3601 za vgradnjo v vozilo se ponaša z vgrajenim GPS-om, 1000 kanali in uporabniku prijaznim vmesnikom z meniji. Njegova vsestranskost se razteza na zmogljivost delovanja v analognem in digitalnem načinu, z možnostmi, ki so na voljo v UHF in VHF. Kot del serije MOTOTRBO ta mobilni radio povečuje zmogljivost in učinkovitost spektra, hkrati pa zagotavlja integrirano podatkovno komunikacijo in izboljšano glasovno komunikacijo prek celovite rešitve.
  Send Email Več
 • MOTOTRBO, mešanica vrhunske digitalne tehnologije in robustnih dvosmernih radijskih zmogljivosti, dviguje komunikacijo na delovnem mestu s serijo DM4000. Ti radijski sprejemniki brezhibno integrirajo glas in podatke ter zagotavljajo uporabniku prijazne izboljšane funkcije in ključne prednosti, kot sta povezljivost Bluetooth® in inteligentni zvok za operativno odličnost.
  Send Email Več
 • S tem dinamičnim razvojem digitalnih mobilnih dvosmernih radijskih postaj MOTOTRBO ste bolje povezani, varnejši in bolj produktivni. DM4400e / DM4401e je zasnovan za izkušenega strokovnjaka, ki noče sklepati kompromisov. Z visoko zmogljivim vgrajenim glasom in podatki ter naprednimi funkcijami za učinkovito delovanje ti radijski sprejemniki naslednje generacije zagotavljajo popolno povezljivost vaši organizaciji.
  Send Email Več
 • Od voznika dostave, ki navigira po mestu, do sanitarne ekipe, ki skrbi za čiste ulice, mobilni dvosmerni radio Motorola DM4601 omogoča vaši zaposleni pametnejše in varnejše delovanje. Ta mobilni radio z bogatimi funkcijami naredi revolucijo v vašem podjetju z zagotavljanjem neprimerljive glasovne in podatkovne komunikacije, skupaj z vgrajenim zvokom in podatki Bluetooth, vgrajenim GPS-om, besedilnimi sporočili in živahnim 4-vrstičnim barvnim zaslonom z načinom dan/noč za izboljšano berljivost. delovnih nalogov in sporočil. Poleg tega uživajte v najboljši kakovosti zvoka v svojem razredu z inteligentnim zvokom in prilagodljivo funkcijo glasovnih obvestil.
  Send Email Več
 • Motorola DM4601e / DM4600e VHF UHF Radio ponuja dvosmerne radijske postaje, skladne s standardi ETSI DMR, za kritično glasovno in podatkovno komunikacijo. Z zmogljivostmi Bluetooth in Wi-Fi podpira brezžično komunikacijo in oddaljene s. Trunking in analogna tehnološka podpora zagotavljata povezljivost, ko se vaša organizacija širi.
  Send Email Več
 • Mobilni radio Motorola XPR 5550e je odličen v kritični komunikaciji, saj zagotavlja digitalne mobilne radijske postaje, skladne s standardi ETSI DMR. Z Bluetoothom, Wi-Fi in naprednimi podatkovnimi zmogljivostmi podpira brezžično komunikacijo in oddaljene s. Radijski sprejemniki dajejo prednost varnosti z gumbi za hiter dostop in prostoročnimi možnostmi, zaradi česar so idealni za vsakodnevno uporabo v različnih okoljih.
  Send Email Več