Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času (v 12 urah)

 • Kakšen doseg lahko pričakujem od vaših dvosmernih radijskih postaj?

  Naši ročni dvosmerni radijski sprejemniki imajo doseg do 10 milj / 15 km (če jih uporabljate z repetitorjem, lahko doseg doseže 50~100 km / 31~62 milj), odvisno od terena in okolja. Upoštevajte, da lahko ovire, kot so zgradbe in hribi, vplivajo na doseg.

 • Ali vaše dvosmerne radijske postaje potrebujejo dovoljenje za delovanje?

  Naši dvosmerni radijski sprejemniki delujejo na nelicenciranih frekvencah in za delovanje ne potrebujejo dovoljenja. Vendar pa je v nekaterih državah morda potrebna licenca za uporabo določenih frekvenc ali ravni moči. Za več informacij se obrnite na lokalno regulativno agencijo.

 • Kakšna je življenjska doba baterije vaših dvosmernih radijskih postaj?

  Življenjska doba baterije naših dvosmernih radijskih sprejemnikov se razlikuje glede na model in uporabo. Naši radijski sprejemniki imajo običajno življenjsko dobo baterije 12-18 ur z enim polnjenjem, nudimo pa tudi rezervne baterije in dodatke za polnjenje, da zagotovimo, da imate vedno napolnjeno baterijo.

 • Ali je mogoče vaše dvosmerne radijske postaje programirati za delo z našim obstoječim komunikacijskim sistemom?

  Da, nudimo storitve programiranja za prilagoditev naših dvosmernih radijskih postaj za delo z vašim obstoječim komunikacijskim sistemom. Za več informacij nas kontaktirajte.

 • Ali ponujate usposabljanje za uporabo vaših dvosmernih radijskih postaj?

  Da, nudimo usposabljanje in podporo za uporabo naših dvosmernih radijskih postaj. Zagotavljamo lahko spletne vire, video vadnice in osebno usposabljanje, da zagotovimo udobno uporabo naših izdelkov.

 • Ali ponujate popuste za velika naročila?

  Da, nudimo popuste za velika naročila. Kontaktirajte nas za ponudbo.