• SLR 5300 je visoko zmogljiva, energetsko učinkovita in na prihodnost pripravljena dvosmerna radijska bazna postaja, zasnovana za zanesljivo delovanje 24/7, tudi pri neprekinjeni polni oddajni moči 50 W. Odlikuje ga zasnova sprejemnika naslednje generacije z višjo občutljivostjo in izboljšano izolacijo hrupa, kot tudi vrsta vgrajenih funkcij in združljivost z različnimi sistemskimi arhitekturami. Ima izjemno energetsko učinkovitost s prostorsko varčno višino 1U in nizkim toplotnim odtisom. Poleg tega ima 10-krat večjo procesorsko moč, 15-krat več pomnilnika in 125-krat več prostora za shranjevanje podatkov v primerjavi s prvo generacijo repetitorja, zaradi česar je idealna izbira za potrebe radioamaterjev in radijskih baznih postaj GMRS.
  Send Email Več
 • Dvosmerni radijski repetitor TSC-R80 je orodje, ki ga morate imeti za vsakogar, ki želi razširiti doseg svojih walkie-talkijev. Z zmogljivim ojačevalnikom signala, jasnim zvočnim izhodom in uporabniku prijaznim vmesnikom se lahko zanesete na naš repetitor, da vam bo zagotovil brezhibno komunikacijo v vaši ekipi. Naročite zdaj in izkusite prednosti naše zanesljive in visokokakovostne komunikacijske opreme.
  Send Email Več
 • Če želite biti uspešni v poslu, potrebujete zanesljivo glasovno in podatkovno komunikacijo, ki pokriva celoten spekter vašega poslovanja. Repetitorji serije Motorola SLR5000 uporabnikom zagotavljajo visoko zmogljive in visoko zanesljive komunikacijske storitve s popolnimi funkcijami, ki pokrivajo njihova delovna mesta. Ne glede na to, ali potrebujete preprostost običajnega sistema z eno postajo ali zmogljive zmožnosti trankinga sistema Capacity Plus, Linked Capacity Plus ali Connect Plus, lahko serija SLR 5000 vašemu osebju zagotovi odlične digitalne komunikacije. Deluje lahko tudi kot analogni repetitor (konvencionalni sistem ali sistem MPT 1327) ali mešani analogni/digitalni repetitor, ko nadgradite stari analogni sistem.
  Send Email Več
 • Repeater Motorola SLR 1000 je repetitor z oznako IP65, ki ga je mogoče obsežno namestiti na različnih lokacijah in sistemih, podpira glas in podatke ter prihrani prostor in energijo. Zasnovan je tako, da raste skupaj z vašim podjetjem in zagotavlja brezhibno komunikacijo tudi na oddaljenih lokacijah ali v omrežnih sencah.
  Send Email Več
 • MTR3000 je vsestranska bazna postaja in repetitorska enota, posebej zasnovana za majhne javne varnostne, komunalne in poklicne organizacije. Opremljen je za podporo glasovnih in podatkovnih komunikacij ter deluje v digitalnem načinu v številnih sistemih MOTOTRBO, vključno s konvencionalnimi, IP Site Connect, Capacity Plus in Connect Plus. To omogoča večjo zmogljivost, spektralno učinkovitost in integrirane podatkovne aplikacije, hkrati pa izboljšuje glasovno komunikacijo. Še več, Repeater MTR3000 lahko deluje tudi v analognem načinu, zaradi česar je idealen za običajne in LTR®/PassPort® Trunking sisteme. Ta vsestranskost zagotavlja, da lahko izpolni širok spekter zahtev in zagotavlja visoko moč tako kot bazna postaja kot repetitor. Na splošno je MTR3000 prilagodljiva in zanesljiva rešitev, ki se lahko prilagodi potrebam različnih organizacij in komunikacijskih sistemov.
  Send Email Več
 • Radijska bazna postaja Motorola Slr8000 je zelo zanesljiv, vsestranski in zmogljiv radijski sistem, ki brezhibno združuje glas in podatke z digitalno tehnologijo. Zagotavlja napredne funkcije in povečano zmogljivost za potrebe komunikacije med poljem in obratom. Lahko se uporablja kot digitalni konvencionalni sistem z eno bazo, medsebojno povezovanje bazne postaje IP ali zmogljiv trunking sistem s Capacity Plus, Capacity Max ali ConnectPlus. Deluje lahko tudi kot analogni repetitor ali mešani analogni/digitalni repetitor za starejše analogne sisteme.
  Send Email Več
 • Repetitor Motorola DR3000 je zasnovan za neprekinjeno delovanje in omogoča prenos dveh glasovnih ali podatkovnih signalov hkrati v digitalnem načinu TDMA. Lahko se priročno namesti na stene ali v regalne sisteme. Kot komponenta serije MOTOTRBO repetitor DR3000 zagotavlja celovito rešitev, ki izboljšuje zmogljivost in optimizira uporabo razpoložljivega spektra. Vključuje tudi funkcije podatkovne komunikacije in izboljša kakovost glasovnih prenosov.
  Send Email Več
 • Radijski repetitor TSC-R98D je zanesljiva in učinkovita rešitev za razširitev dosega vaše komunikacije. S svojim odličnim hlajenjem, digitalno-analogno hibridno združljivostjo in priročnimi funkcijami je naš repetitor popoln dodatek k vsaki komunikacijski nastavitvi. Ne glede na to, ali ste radijski navdušenec ali samo potrebujete zanesljivo komunikacijo na oddaljenih lokacijah, bo naš repetitor zagotovo izpolnil vaše potrebe. Zakaj torej čakati? Zagotovite si svoj repetitor še danes in izkusite prednosti zanesljive in učinkovite komunikacije.
  Send Email Več
 • Optimizirana za vaše delovno mesto, repetitorska bazna postaja Motorola SLR 8000 zagotavlja zelo zanesljivo in visoko zmogljivo radijsko storitev. Z izjemno zmogljivostjo, zanesljivostjo in prilagodljivostjo SLR 8000 predstavlja naslednjo generacijo repetitorjev. Ne glede na to, ali potrebujete preprostost običajnega digitalnega sistema z eno bazo, široko pokritost medsebojnega povezovanja bazne postaje IP ali zmogljive zmožnosti trunkinga Capacity Plus, Capacity Max ali ConnectPlus, SLR 8000 zagotavlja vaši zaposleni izjemno digitalno dvosmerno povezavo. storitev. Uporabite ga lahko tudi kot analogni repetitor (digitalni konvencionalni sistem ali MPT 1327) ali mešani analogni/digitalni repetitor, ko prenehate uporabljati svoj stari analogni sistem.
  Send Email Več